Finest Fresh-Up

Regelmatig heeft een tekst wat extra’s nodig. Je ziet het, je voelt het. Maar ja, wat? Voordat je het weet zit je zelf veel te lang te schaven, terwijl je eigenlijk geen tijd of zin hebt.

 • Je krijgt vaak copy aangeleverd, bijvoorbeeld voor een nieuwsbrief, magazine, jaarverslag, rapport, leaflet of whitepaper.
 • Of je schrijft zelf regelmatig teksten. Denk aan nieuwsbriefartikelen, blogs of brieven/e-mails.
 • De ene keer moet de copy 100% opgefrist worden – tot komma’s en koppen aan toe.
 • Soms zoek je gewoon zekerheid, omdat er veel op het spel staat. Je hebt een extra paar ogen nodig dat taal- en spelfouten direct in hun nekvel grijpt.
 • Je wilt geen stoomwals, maar iemand die met respect redigeert.
 • Je vindt het fijn als een eindredacteur met je meedenkt.

Krachtige content herken je aan een aantal basisprincipes. Van schrijfstijl en structuur, van spelling tot koppen. Ik leg je tekst(en) langs die onzichtbare meetlat en zorg dat elk woord telt.

Dit doe ik voor je

Ik vijl je tekst tot-ie glanst, zodat hij altijd zijn doel raakt. Loyaliteit creëren of tot actie aanzetten, bijvoorbeeld. Ik redigeer zo uitgebreid als jij wilt:

 

5x Essentials

Bij The Finest Lines kun je hierop vertrouwen:

 1. Samenwerken. We gaan er allebei voor. Laat me op tijd weten wanneer je me nodig hebt, dan sta ik voor je klaar.
 2. Helderheid. Jij vertelt je wensen, ik zorg voor teksten die zo helder zijn als Spa Blauw. Lukt iets niet, dan zeg ik het ook eerlijk. Want je hebt niets aan valse beloftes.
 3. Betrouwbaar. Afspraak = afspraak en ik houd je op de hoogte.
 4. Creativiteit. Ik denk graag in pakkende tekstvormen en invalshoeken. Ook voor jou (als je dat wilt natuurlijk).
 5. Fijne sfeer. Samenwerken moet ook gewoon leuk zijn, toch?

Over Suzanne

Stiekem vind ik redigeren nog leuker dan schrijven van een blanco vel, omdat je ontzettend snel verbetering ziet. En klanten daarmee oprecht blij maakt en verrast. Sterker, vaak leren ze er ook weer van (en dat maakt mijn dag als schrijfcoach).

Elk woord, elke zin verdient van mij dan ook een XL-portie aandacht, liefde en vakmanschap. Helemaal als een ander ze geschreven heeft. En zeker in specialistische branches, mijn thuisbasis.

Tip voor terugkerende teksten

Zoek je voor periodieke uitgaves een eindredacteur, bijvoorbeeld voor een nieuwsbrief? Dan is het Non-Stop Content-abonnement interessant voor je. Kies voor zekerheid en bespaar ook nog eens 5%.