Over Suzanne

Suzanne Geurts.

Ik houd van woorden, al van kleins af aan. Van lekkere taal. Fris, levendig, warm en ja, duidelijk natuurlijk.

Als leverancier van helderheid sta ik dan ook voor teksten die weghappen als je favoriete chips op zaterdagavond. En, nog belangrijker, voor ‘De 5 B’s’ zorgen:

  1. Meer begrip
  2. Extra betekenis
  3. Groeiende betrokkenheid
  4. Betere beslissingen
  5. Juiste beweging

Lastig? Tja, best wel, hè. Zeker als je ze zelf moet schrijven.

Geen zorgen, want je kunt mijn vingers inhuren. Bijvoorbeeld voor artikelen, interviews of eindredactie.

Of ik leer je zélf sterk schrijven, helder en creatiever. Bijvoorbeeld via 1-op-1-coaching, workshops en microcursussen (informeer gerust). Altijd kleinschalig en met een knipoog.

Want schrijven serieus leuk maken, dat is mijn missie. Ik wil dat je champagnebubbels voelt als je schrijft, ja, ook bij een brief, rapport of blog.

Ook jij kan dat, geloof me maar.

Ruim 15 jaar ervaring

Dan nog wat cv-achtige feitjes. Maar als je die saai vindt, skip je deze alinea gewoon.

In Enschede gestudeerd. Toegepaste Communicatiewetenschap, aangevuld met een minor Journalistiek. Allebei cum laude afgerond, daarna aan de slag gegaan als bedrijfsjournalist en bladenmaker bij diverse internationale bedrijven.

Sinds 2009 ben ik zelfstandig schrijfcoach, journalist en eindredacteur, gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening, ondernemerschap en de zorg. Ik werk(te) onder ander voor: VNO-NCW, Management Support Magazine, Yoga Magazine, EY, RetailTrends, CSU/Tzorg, Agora, Eneco, De Hypotheker en ANBO. Voor MT/Sprout verzorg ik de reeks ‘Route naar de top’, waarin ik ceo’s naar hun levenslessen vraag.

Het resultaat maakt hen oprecht blij en ja, daar doe ik het allemaal voor (ik kreeg eens een e-mail die opende met: ‘Suzanne, heldin, wat een supermooi stuk.’ Dan stuiter je de rest van de dag, toch?).

En tussen de regels door?

Dan vind je me als vrijwilliger bij een egelopvang, met mijn handen in de potgrond of in de Kat-houding op de yogamat. Trouwens, de eigenlijke ceo van The Finest Lines is mijn ex-straatkat Pluk, maar die delegeert als een geboren leider.