Over Suzanne

Suzanne Geurts.

Ik houd van woorden, al van kleins af aan. Maar nog liever zoek ik naar betekenis. Ik schraap gesuikerde toplaagjes weg en kijk wat daaronder verstopt zit. Naar wie jij bent, waar je organisatie voor staat en het aller- allerbelangrijkste: wat je publiek drijft.

En dat allemaal verpakt in gewoon lekkere taal. Fris, levendig, warm en ja, duidelijk natuurlijk.

Als leverancier van helderheid help ik je met crispy copy die je lezers verrijkt – van artikelen, blogs en interviews tot langere publicaties. Stuk voor stuk copy die weghapt als je favoriete chips op zaterdagavond en voor – zoals ik ze noem – ‘De 5 B’s’ zorgt:

  1. Meer begrip
  2. Extra betekenis
  3. Groeiende betrokkenheid
  4. Betere beslissingen
  5. Juiste beweging

Ik schrijf voor je, of nog beter: ik neem je mee in mijn geheimen, zodat je zelf betekenisvolle content leert schrijven en met jouw teksten het hart van je publiek verovert.

Ruim 15 jaar ervaring

In Enschede studeerde ik Toegepaste Communicatiewetenschap, aangevuld met een minor Journalistiek. Beide richtingen cum laude afgerond, daarna aan de slag gegaan als bedrijfsjournalist en bladenmaker bij diverse internationale bedrijven.

Sinds 2009 ben ik zelfstandig journalist, tekstschrijver en schrijfcoach voor opdrachtgevers die lekker ‘in de inhoud’ zitten. Van zakelijk tot zorg, zoals MT/Sprout, VNO-NCW, EY, CSU, Bisnez, Agora en Yoga Magazine.

Het resultaat maakt hen oprecht blij en ja, daar doe ik het allemaal voor (ik kreeg eens een e-mail die opende met: ‘Suzanne, heldin, wat een supermooi stuk.’ Dan stuiter je de rest van de dag, toch?).

En tussen de regels door?

Dan vind je me als vrijwilliger bij een egelopvang, met mijn handen in de potgrond of in de Kat-houding op de yogamat. Trouwens, de eigenlijke ceo van The Finest Lines is mijn Russische kater Pluk, maar die delegeert als een geboren leider.